15 години Списание "ЕКСПЕРТ"
Списание "Експерт"

РЕДАКЦИОНЕН ЕКИП:

Диана ИВАНОВА

(главен редактор)

Добромира БАЛИНОВА

(редактор)

Стефанка СИМЕОНОВА

Тенчо ТЕНЧЕВ

Сълза ГЕОРГИЕВА

Вержиния ЗАРКОВА

Евгени РАНГЕЛОВ

Людмила МЕРМЕРСКА

Иван ГЪЛЪБОВ

Бисер РАЙНОВ

(подготвящ приложенията)

Все повече се отдалечаваме от първите стъпки, които направихме през 1992 г., когато нулевият брой на списанието се появи на книжния пазар.

През годините нашият екип крачеше уверено и стабилно към така мечтаната цел – списанието да бъде полезно на все по-широк кръг читатели, да ги подпомогне при решаването на конкретни казузи, да фокусира вниманието им към важни и съществени страни на законодателството в областта на икономическите отношения.

И както всяка мечта, така и нашата, се оказа по-трудна за осъществяване, отколкото си представяхме.

Това обаче ни направи по амбициозни, защото всяка година вие, нашите читатели ни давате своя пореден вот на доверие, абонирайки се за сп. "Експерт". Този факт ни изпълва с удовлетворение и задълбочава нашия стремеж към обогатяване на проблематиката, към привличане на нови висококвалифицирани автори. Още повече, че България вече е член на Европейския съюз, което освен всичко друго означава и високи изисквания и европейски стандарти във всеки вид труд.

За да отговори на на новите предизвикателства, екипът ни се нуждае най-вече от позициите на своите читатели. вашите въпроси, критики и предложения ще ни помогнат много по пътя, който ни предстои да извървим заедно! За да може нашите стъпки да оставят следи.

Искам лично да благодаря на всички автори, с които сме работили през тия 15 г., с които списваме списанието днес, както и на хората, дали своя принос за оформянето на дизайна и за организацията и провеждане на абонаментните кампании.

Благодаря на колегите от Интеринтелект ООД за постоянното съдействие на редакционния екип!

А на Негово Величество Читателя – благодарност и поклон!

Гл. редактор: Д. Иванова